Suomen Höyrypursiseuran Helsingin regatta 29.9.2018

Kutsu jäsenristeilylle Tursolla 29.9.2018

Kutsumme Turso yhdistyksen jäsenet mukaan risteilylle Helsingin edustalle, Suomen Höyrypursiseuran alla mainitun tapahtuman yhteydessä, lauantaina 29.9. Lähtö Hietalahden laiturista klo 10:00 ja paluu Hietalahteen klo12:00, jolloin liitymme muiden höyrylaivojen kanssa yhteiseen tapahtumaan laiturialueella.

Turson matkustajakapasiteetti on rajoitettu, vain 50 jäsentä vieraineen sopii mukaan. Pyydämme ilmoittautumaan sihteeri Poku Sipolalle. poku.sipola@gmail.com tai 0400 412 514.

Tulkaa ajoissa ja varatkaa käteisrahaa kahviota ja risteilyn tukimaksua varten. Kahviosta ostettavissa suolaista- ja makeaa syötävää.

 

Suomen Höyrypursiseuran Helsingin regatta 29.9.2018

Pääkaupunkiseudun höyrylaivat kohtaavat Hietalahdessa, “Tulevaisuuden höyrylaivalaiturissa” lauantaina 29.9.2018. Helsingin seudun höyrylaivaregattaa on perinteisesti vietetty alkusyksystä. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 11. kerran.

Paikalla ovat matkustajalaivat s/s Lokki ja s/s Norrkulla, satamajäänsärkijä s/s Turso, hinaajat s/s Tornator II ja s/s Armas, sekä höyrysluupit s/s Lalli ja s/s Strix. Ohjelma Hietalahdessa alkaa klo 13 alusten yhteisvislauksella, jonka jälkeen kaikilla aluksilla on avoimet ovet klo 15 asti.

Muu ohjelma:

Esitelmät Tursolla;
Esko Pakkanen esitelmöi Helsingin höyrylaivoista ja kertoo uudesta kirjasta: “Höyrylaivojen Suomi”  Seuran kommodori Taisto Nevalainen kertoo seuran historiasta. Turso miehistö esittelee alusta ja kertoo aluksen ainutlaatuisesta historiasta ja entisöintiprojektista.

Laiturialueella;
Suomen Höyrypursiseura ry:n myyntipiste. (Höyrylaivojen Suomi – kirja, Turso-kirja, Korsteeni-lehtiä, T-paitoja ynnä muuta).

Myynnissä kahvia ja korvapuusteja, lettuja, makkaraa.
S/s Lokin pelastuslautan laukaisu-harjoitus

TILAISUUTEEN ON VAPAA PÄÄSY